Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 9. Hafta mücadelesinde Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü’nü konuk eden Osmangazi Belediyespor, önemli bir galibiyete imza attı. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı başa baş geçti. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte her iki takım arka arkaya sayılar bulurken, devrenin sonlarına doğru savunmadaki direnci arttıran ve hücumda da etkili bir oyun ortaya koyan Osmangazili hentbolcular devreyi 2 sayı farkla 14-12 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise son saniyelere kadar büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki takımında hem hücumda hem de savunmada tüm varlıklarını ortaya koyduğu karşılaşmanın son iki dakikasına 28-28’lik skorla girildi. Savunmadaki sertliğin arttığı maçın son dakikalarında Osmangazi Belediyespor’da ilk olarak Sibel Gündoğdu daha sonra ise Marija Kaludjerovic kırmızı kart gördü. Maçın son dakikasına 2 kişi eksik giren Osmangazi Belediyespor, rakibinin hücumunu başarılı bir şekilde savunurken, son saniyede bulduğu sayı ile karşılaşmayı 29-28 kazandı.

Karşılaşmayı tribünden izleyerek hentbolculara destek veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, karşılaşma sonunda sporcuların mutluluklarına ortak olurken, aldıkları galibiyet için tüm takımı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi