Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Osmangazi Belediyespor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa’da birçok kulüpte oynadıktan sonra, 11 yıl Bosna Hersek Milli Takımı’nı çalıştıran Masic, Türkiye’de Maliye Milli Piyango ile şampiyonluk yaşayıp, 2011-2012 sezonunda EHF Avrupa Kupası’nda aynı takıma çeyrek final oynattı. Aynı zamanda 3 yıldır Osmangazi Belediyespor’un başantrenörü olan Nedzad Masic, hedefinin Süper Lig’de kalmak olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyespor ile sözleşme yenileyen Masic, “Oyuncu ve antrenör olarak elde ettiğim tecrübelerimi, bu sezon da Osmangazi’nin başarısı için değerlendireceğim. Genç ve başarılı olan kadromuzun gelecek için çok yüksek bir potansiyeli var. Birlikte her şeyin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu. Osmangazi Belediyespor, ayrıca iç transferde yardımcı antrenör Sebahattin Çetin ile sözleşme yeniledi. 10 yıldır alt yapı, gençler ve birinci ligde başantrenörlük yapan Çetin, yeni sezonda Süper Lig’de dördüncü yardımcı antrenörlüğünü yaşayacak.

Osmangazi Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Cihat Yusufoğlu ise, “Öncelikle vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum. Kurmuş olduğumuz genç takımımız ile kendi sporcularımızı ön plana çıkarmak istiyoruz. Sporcularımızın kendilerini göstermeleri adına verimli bir yıl olacağına inanıyorum. Geçmiş dönemlerde de birlikte çalıştığımız hocalarımız ile sözleşme uzattık. 2018-2019 sezonunda takıma büyük katkı sağlayacak hocalarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi