Mavi, yeşil, beyazlı ekip hazırlık maçında Selka Eskişehir Hentbol Spor’u 26-19 yendi. Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı yeni sezona hazır.  Selka Eskişehir Hentbol Spor ile hazırlık maçı yapan Nilüfer Belediyespor yeni sezon iddiasını karşılaşmada gözler önüne serdi.

Üçevler Spor Tesisleri’nde oynan müsabakayı, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübü Başkanı Yener Kaya birlikte izledi. Yeni transfer ve genç oyunculardan kurulu bir kadro ile maça başlayan Nilüfer Belediyespor, yeni taktik anlayışlar denedi.  İlk yarı karşılıklı gollerle 11-11 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda ise ideal kadrosuna yakın oyuncularla başlayan yeşil, mavi, beyazlı ekip rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. İkinci yarının başından itibaren aradaki farkı açan Nilüferli hentbolcular maçtan 26-19 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor’un yeni transferleri Nenad 6, Miljan 5 gol atarak, maçın en skorer isimleri oldular.

Maçtan sonra oyuncuları kutlayan Kulüp Başkanı Ali Karamık “02-04 Eylül 2016 tarihlerinde Gümüşhane’de yapılacak Türkiye Kupası Grup maçlarına kadar eksikliklerin giderileceğine inanıyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi