Nilüfer Belediyespor rakibi Çanakkale Belediyespor ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda karşılaştı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de  izlediği  maça Nilüfer’in Sultanlar’ı etkili başladı.

Nilüferli voleybolcular Birgül, Ceyda ve Buijs’in  etkili hücumlarıyla  teknik molaya 12-8 önde girdi. Set boyunca skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer’in sultanları ilk seti 25-14 gibi farklı bir skorla kazandı.
İkinci sette ise  etkili başlayan konuk Çanakkele ekibi oldu. Maçın başında Nilüferli voleybolcular 5-2 geriye düşse de ardından toparlanarak teknik molaya 12-10 önde  girdi. Teknik moladan sonra aradaki farkı giderek açan Nilüfer Belediyespor bu seti de 25-20 kazanarak durumu 2-0’a taşıdı.

Üçüncü sette ise Nilüferli kızlar fırtına gibi bir başlangıç yaptı. İlk dakikalarda 9-0 üstünlük kuran Nilüfer Belediyespor, teknik molaya 12-3 önde girdi.  Çanakkale Belediyespor’un toparlanma girişimleri aradaki farkı eritmeye yetmedi. Nilüferli sultanlar bu setide 25-16 gibi farklı bitirip, maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

Güzel oyunun ardından,  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey  maç sonu sporcuları kutlayarak, sevinçlerine ortak oldu. Nilüfer Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda İlbank ile karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi