Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, 10. hafta maçında evinde Trabzonspor’u ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’ndeki karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu ile çok sayıda taraftar izledi.

Büyük heyecana sahne olan maça konuk takım hızlı başladı. Yaptığı basit hatalarla kalesinde goller gören yeşil mavi beyazlı ekip, karşılaşmanın 10. dakikasında 7-3 geriye düştü. Alınan molanın ardından toparlanan Nilüfer Belediyespor, 20. dakikada 10-10 eşitliği sağlasa da ilk yarıyı 15-14 geride tamamladı.

İkinci yarının başından itibaren iki takım da karşılıklı ataklarla goller buldu. Son 10 dakikaya girildiğinde Nilüfer Belediyespor 25-23 öne geçti. Kıran kırana geçen maçın ilerleyen dakikalarında karşılıklı goller bulan Nilüfer Belediyespor ile Trabzonspor, sahadan 30-30 beraberlikle ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor’da Oleg, Victor ve Serhat 6’şar golle maçın skorerleri oldu. Nilüfer Belediyespor bu beraberlikle puanını 7’ye yükseltti.

Editör: Haber Merkezi