Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önderliğinde Bursa'yı sporun lider kenti yapma çalışmalarını tüm kararlılığıyla sürdüren Büyükşehir Belediyespor, Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırma faaliyetlerinin yanı sıra ilimizdeki kulüpleri desteklemeye de devam ediyor. Altyapıya verilen önem doğrultusunda spora ve sporcuya yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Gökhan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Alpaslan 27-30 Mayıs tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirilecek Erkekler Hentbol 2. Lig C Grubu 2. Etap müsabakalarına hazırlanan Bursagücü Spor Kulübü'ne moral ve destek ziyaretinde bulundular.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren kulübe ziyarette, tamamı Bursa altyapısından yetişen sporcularla 1. Lig’e yükselme mücadelesi veren Bursagücü Spor Kulübü’ne destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer, ‘Bursa’daki tüm takımlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın öncülüğünde spora desteğimiz artarak devam ediyor. Kulüp olarak sportif faaliyetlerde kararlılıkla yolumuza devam ederken, Bursa’daki diğer ekiplerimize de destekliyoruz, tabii altyapı sporcularıyla bu yolda yürüyen Bursagücü’ne destek vermek de bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bursagücü Spor Kulübü'ne Rize'de gerçekleştirilecek maçlarda başarı diliyorum’ dedi.

MUTLU OLDUK

Bursagücü Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran da Büyükşehir Belediyesi  ve Büyükşehir Belediyespor’a destekleri nedeniyle teşekkür ederken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Alpaslan’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Özbağkıran, Antrenörler Osman Güner ve Hüsniye Yıldız yönetiminde Rize’de Sinop, Ankara, İstanbul, Adana, Ordu ve Rize takımlarının bulunduğu grupta mücadele edeceklerini ifade ederken, Bursa’ya 1. Lig bileti alarak dönmek istediklerini ifade etti.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Alpaslan'ın yanı sıra Kulüp Müdürü Abdurrahim Demir ve Branşlar Sorumlusu Ömer Hançer ile Bursagücü Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran da yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi