Haftaya 2. sırada başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle Serdar Yereli Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 yenilgisi bulunan ve zirve takibini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor , 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgisi olan İzmir Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Kulübü karşısında da galibiyete ulaşmayı bildi.

Maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, mücadelenin ilkyarısını da 23-11 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 42-22 galip ayrıldı ve 2. sıradaki yerini korudu. Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin 10. Haftasında 17 Aralık 2022 Cumartesi günü sahasında Aksaray Belediyespor’la karşılaşacak.

SALON: Serdar Yereli

HAKEMLER: İldeniz Kaygusuz, Gökhan Adıgüzel

İZMİR GENÇLİK HİZMETLERİ VE GSK: Aleyna Terzioğlu, Sena Şentürk 3, Gözde Yılmaz 5, Sude Gündör 2, Yağmur Bağlama 4, Nehirnaz Poyraz 6, Kumsal Özer 2, Melek İyem

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Eda Köşker, Busenur Binay, Damla Güleç 4, Çağla Güleç 3, Sude Çifçi 11, Melike Kasapoğlu 9, Ela Yıldız 1, Güliz Kahraman 4, Büşranur Şaş 7, Elif Çağla Şen 3, Ecrin Çetin

İLKYARI: 11-23

2 DAKİKA CEZALARI: Yağmur Bağlama (İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK), Melike Kasapoğlu (2) (Bursa Büyükşehir Belediyespor)

Editör: Haber Merkezi