Yeni sezon öncesi başarılı bir takım kurma hedefiyle transfer çalışmalarına devam eden Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, oyuncuların yanı sıra teknik kadroyu da belirledi.

Kariyerini 17 yıldır Nilüfer Belediyespor’da sürdüren Hentbol A Takımı Başantrenörü Fatih Işık, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmesini uzattı. Işık’ın yardımcılığına da geçmiş dönemlerde altyapılarda görev alan Hasan Abak ile Funda Geyik getirildi.

İmza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Bu sezon genç ve iddialı bir takım oluşturduk. Oynadığı liglerde başarılar elde etmiş oyuncuları kadromuza kattık. Bu yıl hentbol takımımızdan çok şey bekliyoruz. 17 yıl boyunca takımımıza emek veren Antrenör Fatih Işık ile yolumuza devam ediyoruz. Görüşmeler sonucunda Antrenör Yardımcılığı görevine de daha önce altyapılarda uzun yıllar görev almış Hasan Abak ve Funda Geyik’i getirme kararı aldık. Transferlerimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyespor’un Türkiye’de adını başarıyla söz ettiren bir takım olduğunu vurgulayan Karamık, “Türkiye Kupası’nda kentimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz Avrupa Kupası’na katılarak başarılı olmak” ifadelerini kullandı.

Nilüfer Belediyespor’da kalmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Antrenör Fatih Işık da, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, desteklerinden ve kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Takımın durumu hakkında bilgiler de veren Işık, “Lig öncesi hazırlık çalışmalarımızı bitirdik. İzmir’de düzenlenecek olan turnuvaya katılacağız. Turnuvada yapacağımız müsabakalarla  takımımızın durumunu analiz etme fırsatı bulmuş olacağız. Maçlardan galibiyetle ayrılarak lig öncesi moral depolamak istiyoruz. Turnuva sonrası lige ve Türkiye Kupası’na hazırlıklarımızı hızla sürdüreceğiz. Yeni sezonda da bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.

Nilüfer Belediyespor Hentbol A Takımı Antrenör Yardımcılığı görevine getirilen Hasan Abak ile Funda Geyik de  kulüpte kalmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi