Yıldırım Belediyesi’nin, birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediği ‘Yıldırım Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’ Fen İşleri Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’nde normal süresi 7-7 biten final maçında penaltı atışları sonucunda Fen İşleri Müdürlüğü’nü 5-4 mağlup eden Spor İşleri Müdürlüğü, geçen sene son maçta kaçırdığı şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Final maçının ardından gerçekleşen kupa törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediyespor Kulüp Başkanı İlhami Aydın ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı.

SPORU TEŞVİK SÜRECEK

Kupa töreninde fair play ruhu içerisinde mücadele eden tüm belediye çalışanlarını tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “64 maçlık uzun bir futbol şöleninin ardından, başta şampiyon olan Spor İşleri Müdürlüğü olmak üzere turnuva süresince mücadele eden tüm takımlarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Dostluk ve kardeşlik duygularının birimlerimiz arasında daha da geliştiği organizasyonda önemli bir sakatlık yaşanmaması da bizleri sevindirdi” dedi. Sporun dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirme adına önemli bir aktivite olduğunu aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Belediye çalışanlarımız arasındaki dayanışmayı, arkadaşlığı bu turnuva sayesinde bir kez daha güçlendirdik. Bu turnuvanın tek bir şampiyonu var ama esas kazanan dostluk oldu. Galibiyetler ve mağlubiyetler unutulduğunda esas ortaya çıkan arkadaşlık ve centilmenlik. 2017 yılında da organizasyonumuzu tekrarlayarak spor her manada teşvik etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR KUPASINI BAŞKAN EDEBALİ’DEN ALDI

Turnuvada şampiyon olan Spor İşleri Müdürlüğü’ne kupasını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali verirken, 2’nci olan takım Fen İşleri Müdürlüğü’ne kupasını AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı takdim etti. Organizasyonda 3’üncü olan ekip Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Erdem’den aldı. Şampiyonada ayrıca ‘En Centilmen Oyuncu’ Yener Köroğlu, ‘Gol Kralı’ ise attığı 36 golle Recep Öztürk oldu. Bursa futbol hakemliğinin emektarları Nurdan ve Süreyya Temel kardeşlere de turnuvaya katkılarından dolayı plaket verildi.

Editör: Haber Merkezi