Amatör sporlara yaptığı yatırımlarla yurt içi ve yurt dışındaki her organizasyona damga vuran Yıldırım Belediyesi, yüzme branşında önemli bir başarı daha kazandı.

Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi İl Seçmelerine 19 sporcuyla katılan Yıldırım Belediyespor, 32 madalyanın sahibi oldu.

Yıldırım'lı yüzücülerden 32 madalya!

Yarışlara katılan bin 61 sporcu arasında 12 altın, 8 gümüş ve 12 bronz kazanan Yıldırımlı sporcular elde ettikleri derecelerle organizasyonu başarıyla tamamladı.

Elde edilen dereceler neticesinde Yıldırım Belediyespor Yüzme Takımından 11 sporcu, 4-5 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Çeyrek Final yarışlarında Bursa’yı temsil etme hakkı kazandı.

Yıldırım'lı yüzücülerden 32 madalya!

Yıldırımlı yüzücüleri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Amatör sporlardaki desteğimizin karşılığını kupa ve madalyalarla toplamaya devam ediyoruz. İlçemizin adını her organizasyonda duyuran amatör branşlarımızdaki sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi