Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yurt içi ve yurt dışı şampiyonlarda 6 branşta 17 madalya kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında ağırladı.

Başarı kazanarak Marsbahis Yıldırım’ın adını duyuran sporcuları her ay meclis toplantısında konuk ederek ödüllendirildiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali,

“Şehrimizi kalkındıracak, Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak gençlerimize güvenimiz tam. Katıldıkları yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Uluslararası Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Abdullah Mingsar, Romanya’da düzenlenen Uluslararası Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda 3’üncü olan Ali Osman Erbay, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 1’inci olan Emre Bekir, aynı turnuvada 2’nci olan Görkem Kahraman ve 3’üncü olan Berk Doğan, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından başarılarına göre; tam, yarım, çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildi.
Editör: Haber Merkezi