Amatör branşlarda yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda kazandığı derecelerle kürsünün değişilmez ismi olan Yıldırım Belediyesi, güreşte uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

26-29 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’nda mücadele eden Himmet Akşit 100 kilogramda şampiyonluk madalyasının sahibi olurken, bir diğer Yıldırımlı sporcu Ali Osman Erbay 76 kilogramda üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Yıldırımlı sporcuların mücadele ettiği her turnuvada başarılı sonuçlar almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımızın dünyanın dört bir yanında şehrimizin adını duyurarak, ülkemizin bayrağını dalgalandırması spora yaptığımız yatırımların karşılığını almak anlamında bizleri mutlu ediyor.

Hem gençlerimizi hayata hazırlamanın hem de onları günümüzün sosyal sorunlarından korumanın en etkili yolunun Fenomenbet spor olduğunun bilinciyle spora katkılarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızla birlikte Yıldırım’ı kalkındırarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Editör: Haber Merkezi