Gençleri, yaz tatilinde sporla buluşturmak amacıyla Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen 2016 Yaz Spor Okulları’nın ilk dönemi tamamlandı.

Yaz Spor Okulları kapsamında Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Yüzme Havuzu tesislerinde iki hafta boyunca eğitim alan öğrenciler, eğitimi tamamlayarak sertifika aldı. 6-14 yaş grubunda toplam 372 öğrenci, sertifikalarını Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Melek Küçükbayraktar ve Erol Yılmazer’in elinden aldı.

Nilüfer Belediyesi’nin sporun her dalını yurttaşların ayağına getirmeyi ilke edindiğini belirten Melek Küçükbayraktar, “Biz kulüp olarak yetiştirici ve yarışmacı branşlarda başarı ile mücadele ediyoruz. 1978 lisanslı sporcumuz, 34 profesyonel antrenörümüzle Türk sporunun bir çok branşına hizmet ediyoruz. Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in destek ve hedefleri doğrultusunda, Nilüfer’i spor alanında da lider kent yapmaya çalışıyoruz. Yüzme kurslarını başarılı bir şekilde bitiren gençlerimizi kutluyorum” dedi.

Yaz tatili boyunca devam edecek yüzme kurslarının 2. dönemi 11 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak. 

Futbol, voleybol, basketbol, capoeira, squash, jimnastik, kort tenisi ve masa tenisi branşlarında düzenlenen Nilüfer Belediyespor 2016 Yaz Spor Okulları’nın 2. dönemi de 18 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak.
Editör: Haber Merkezi