Cimnastik branşında altyapı çalışmalarının artarak sürdürüldüğü Bursa’ya gelen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

İl Temsilcisi Türker Kamer’in eşlik ettiği Federasyon Başkanı Suat Çelen’le Bursada son 4 yıl içinde yürütülen anaokulları altyapı cimnastik çalışmalarını ve birçok kulüple işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaları değerlendiren Şahin, sporun temel branşlarından biri Betorder olan cimnastik branşını çok önemsediklerini ve çalışmaları güçlendirerek sürdüreceklerini söyledi.

Olimpik bir branş olan cimnastikte Yıldırım Gençlik ve Spor Kompleksi bünyesinde Bursa’ya kazandırılacak olan ve 10 Mayısta ihalesi bakanlık tarafından yapılan olimpik standartlardaki cimnastik salonuyla ilgili fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette konuşan Federasyonu Başkanı Suat Çelen ise, yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı İl Müdürü Şahin’e teşekkür etti.

Federasyon olarak çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini ve Yıldırım ilçesinde yapılacak olan Olimpik Cimnastik salonuyla birlikte Bursa'nın cimnastik branşında lokomotif olacağını belirtti. Şuanda il müdürümüzle birlikte çok güzel bir altyapı oluşturuldu bu sporcuları gelecekte olimpiyat hedefiyle buluşturma gayretinde olacağız dedi.
Editör: Haber Merkezi