Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis İl Temsilciliği ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen  4. TSYD 14 Yaş Bursa Tenis İl Birinciliği'nde heyecan sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Tenis Kortları'nda gerçekleştirilen ve kızlarda 35, erkeklerde 30 sporcunun katıldığı organizasyonda şampiyonlar kupasına kavuştu. 3 gün süren İl Birinciliği sonunda kızlarda Podyum Tenis Kulübü'nden Alanur Heper, erkeklerde Büyükşehir Belediyespor'dan Alpay Güler mutlu sona ulaştı.

İŞTE DERECELER

Kızlarda Osmangazi Belediyesporlu Gamzu Turan ikinci, Büyükşehir Belediyespor'dan İrem Demir ve Yenigün Tenis Spor Kulübü'ndün Enki Naz Çelik üçüncü oldu. Erkeklerde ise Osmangazi Belediyespor'dan Emir Vatansever ikinci, Yenigün Tenis Spor Kulübü'nden Burak Kuranoğlu ve ferdi sporcu Mert Urgancı üçüncülük kupasına uzandı.

Müsabakalar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyalarını TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Zekeriya Altuntaş, Abdurrahman Dağlar, Mesut Köse ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Nurullah Yıldız takdim etti.

Editör: Haber Merkezi