Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, başarısıyla Türk Bayrağı’nı Fransa’da onurla dalgalandırırken, maçı izleyen gurbetçileri de gururlandırdı. Fransa'da CP LYSSOIS Lille Metropole taraftarının yoğun tezahüratlarıyla baskı altında olmasına rağmen, motivasyonunu hiç bozmadı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi takımının yıldızlarının zorlu maçtaki başarısı, Fransa'daki spor basınında büyük ilgi gördü. Heyecanlı müsabakaları ilgiyle takip eden ünlü L'equipe ile La Voix du Nord gazeteleri, Bursa'nın başarısını sayfalarına taşıdı.

Masa tenisine büyük ilgi gösteren yüzlerce Fransız, 2.5 saat süren karşılaşmada tezahüratları ve şovlarıyla takımlarına destek oldular. 2-2 devam eden ve kazananın belli olacağı son sette Polina, 9-2 yenilgiden 11-9 kazanarak Fransızları şoka uğrattı. Fransızlar, karşılama sonrasında Bursa'nın gururu olan sporcuları ise ayakta alkışladı.

Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa'ya yeni Oslobet bir Avrupa Şampiyonluğu getirmek için sporseverleri 29 Mayıs Pazar günü yapılacak rövanş maçına davet etti.
Editör: Haber Merkezi