Yayıncı kuruluşa konuşan Özdemir, şunları söyledi:

“Bir takımımız 18 transfer yaptı, sonra 22’ye çıkardı. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da transferleri oldu. Bunların hepsini yaparken, bize beyan ettikleri finansal yapıları değerlendirdik ve oyuncuların lisanslarını verdik. Harcama limitlerinde taviz olmaz.”

“Küme düşmeyi kaldırdığımız için yayıncı kuruluş gelirleri 18 yerine 21’e bölünmeye başladı ve her bir takım eksik gelir alarak bundan nasibini aldı.”

“Biz bu aşamada, herhangi bir şekilde seyircili oynamayı kolay görmüyoruz. Nisan’da bir durum değerlendirmesi yapacağız, aşılanma durumu nedir, vaka sayısı nereye gidiyor, ona göre karar vereceğiz.”

“Şampiyonlar Ligi finalindeki maçı seyircili oynamayı çok istiyoruz. HES kodu getirebiliriz, test zorunluluğu getirebiliriz ama Türkiye’nin pandemide nasıl bir noktaya geldiğini tüm dünyaya göstermemiz açısından ne yapıp edip tribüne seyirci almamız lazım.”

“VAR’dan çok memnunuz. Sahada idare eden de, VAR’daki de insan, hata yapabilirler. Bizim isteğimiz, eğer bir hata yapılacaksa bunu en aza indirgemek.”

“Bir kulübümüz ofsayt çizgisini VAR operatörü çiziyor dedi ve siyasi ilişkilerden bahsetti. Saygı duyarım. Konuyu yargıya taşıdık. Bilgi ve evrak varsa hemen bekliyoruz. Bize de vermeleri gerekiyor.”

Editör: Haber Merkezi