Yıldız, Genç ve Genç Yetişkin Biniciler Engel Atlama Türkiye Şampiyonasında Audi's Up Grader Ve Andora isimli Atları ile 2016 Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Taha Yedikardeş’i ve Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş’i kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin elde edilen başarıyla gururlandıklarını söyledi.

Şahin, Millstreet İrlanda ‘da düzenlenecek 2016 Yıldız, Genç, Genç Yetişkin Biniciler Avrupa Şampiyonası Milli takımlar kampına gitmeye hak kazan Bursa Atlı Spor Kulübü sporcusu Taha Yedikardeş’e Avrupa şampiyonasında başarılar diledi.

Ata sporumuz olan binicilikte 2020 ve sonrası Olimpiyatlara hedef koyması ve bu hedef doğrultusunda disiplinli bir çalışma yaptığı taktirde başarılı olacağına inandığını söyledi. Şampiyon olan Taha Yedikardeş’e İl Müdürleri tarafından spor malzemeleri hediye edildi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ziyarete gelen Venüsbet SGK İl Müdürü Erhan Karaca da Yıldızlar Türkiye Şampiyonu Taha Yedikardeş’i ve Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş’i başarılarından dolayı tebrik etti.
Editör: Haber Merkezi