Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin,Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Osman Kılıç, TFF Amatör Kurul Üyesi Cemal vardar, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü  Başkan Vekili İlhan Satık, Futbol İl Temsilcimiz Mustafa Beşen,Tüfad Başkanı Sedat Özbağ, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek,  Bursa Saha Komiserileri  Derneği Başkanı Ercan Ütücü, Federasyonların İl temsilcileri ve taban birlikleri, Heykel'deki Valilik Binasına gelerek hazır bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Doç Dr. Süleyman Şahin, taban birlikleri adına verilen desteklerden dolayı Karaloğlu'na teşekkür ederken, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanımız Osman Kılıç spor camiasına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti TFF Amatör Kurul Üyesi Cemal Vardar da  Vali Karaloğlu'nun görev yaptığı 3 yıl boyunca, spor alanında uğraşanlar, yöneticiler ve federasyonlar olarak  en rahat günleri geçirdiklerinin altını çizdi.

Sporun bir etkinlikten ibaret olmadığını vurgulayan Vali Karaloğlu, "Bursa kocaman bir derya, Bursa'daki sporu çeşitlendirmek lazım, sizler bu çeşitlilik için gelişim için oldukça gayret verdiniz.  Bursa'da hemen hemen her spor yapılabilir. Bunun yanı sıra spor sadece bir etkinlik değil, gençliğin kötülükten korunduğu bir yapıdır." 

Yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduğunu da belirten Vali Karaloğlu, Bursa'yı ve Bursa daki sporu yeni görev yerinden de yakından takip edeceğini belirtti. Konuşmaların sonunda Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız Osman Kılıç, TFF Amatör Kurul Üyesi Cemal Vardar, Vali Münir Karaloğlu'na hediyelerini takdim etti hemen ardından ise ziyarete gelen heyet ile Vali Münir Karaloğlu anı fotoğrafında buluştu.
Editör: Haber Merkezi