Amatör branşlarda kazandığı başarılarla Yıldırım'ı sporda marka şehir yapmaya devam eden Yıldırım Belediyesi, halter branşında Türkiye şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu halterci Ramazan Kara, Rize'de gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Halter Şampiyonası'nda birincilik kürsüsünün sahibi oldu.

Yıldırımlı halterci Ramazan Kara'yı elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım'ı sporun merkezi yapma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımların neticesinde hemen her branşta yurt içi ve yurt dışı şampiyonluklar kazanıyoruz. İlçemizdeki çocuklarımızın sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinde sporun rolü çok büyük.

Bu bilinçle hareket ederek çocuklarımızı spora teşvik etmek amacıyla spora ve sporcuya olan yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ramazan Kara kardeşimizi de kazandığı şampiyonluklarla şehrimizdeki çocuklarımıza örnek olduğu için de ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi