Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’nda düzenlenen Türkiye Softbol Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil eden Özlüce Anadolu Lisesi, okullar arasında yapılan müsabakalarda gençler kategorisinde şampiyon oldu. Kulüpler arasında ise Bursa Alternatif Spor Kulübü olarak mücadele eden Bursa ekibi, 10-13 ve 14-16 yaş kategorilerinde de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Bursa’ya 3 şampiyonluk getiren Özlüce Anadolu Lisesi Softbol Takımı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Okul Müdürü Mevlüt Yıldırım, Kulüp Başkanı Hasan Aşçı ve antrenörleri Mayide Çakaloğlu Aşçı ile birlikte şampiyon sporcuları makamında ağırlayan Başkan Dündar, tüm takımı başarılarından dolayı tebrik etti. Yoğun ders programının yanında genç sporcuların büyük bir başarı elde ettiğini belirten Dündar, “Türkiye Şampiyonası’nda 3 ayrı birincilik kazanarak Bursa’nın gururu oldunuz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Bursa Alternatif Spor Kulübü Başkanı Hasan Aşçı da desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, başarılarını milli takım seçmelerinde de sürdürmek istediklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi