Top sahalarının satılmasını engellemek isteyen Orhangazili gençler, biraz da Recep İvedik filmindeki gibi sahalarına sahip çıktılar.

Orhangazi Belediyesi’ne seslerini duyurmak isteyen gençler top sahalarında düzenledikleri turnuva ile burasının değerini ve önemini yetkililere göstermek istediler. CHP Orhangazi ilçe yönetiminin de katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Orhangazili gençler, CHP ilçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Güler, CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Ümit Balta, CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Cavit Kınalı ve ekipleri turnuvaya katılarak hünerlerini sergiledi. Ancak iyi oynayanın kazandığı bu sahada turnuvanın galibi ‘Ortaköy Gençleri’ oldu.

Maçın sonunda açıklama yapan CHP Orhangazi ilçe örgütü, “Bilinmesini isteriz ki Orhangazi’de siyasi görüşü her ne olursa olsun tüm Orhangazili gençlerimizin yanındayız. Yaşadığımız bu çevrede üzerimize düşen en büyük sorumluluk birlik ve beraberlik içerisinde gençlerin bir arada olmasını sağlayarak, onların sorunlarına en makul çözümler üretmektir” ifadelerini kullandı.

Umarız ki Orhangazi Belediyesi bu çağrıya kulak vererek Orhangazi’nin bu alanını yine Orhangazili gençlerin ve çocukların kullanımına bırakır…

Editör: Haber Merkezi