Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü personeli İlyas Kader anısına, TSYD Bursa Şubesi ile ortak düzenlenen basın kuruluşları arası futsal turnuvası nefes kesen bir finalle sona erdi.

Turnuvası sonrası açıklamalarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz "Türkiye Spor Yazarları DErneği ile beraber, baısn çalışanlarımız ile beraber birlikte bir futsal turnuvası düzenledik. Hem yerel hem ulusal basınımızın Bursa temsilclerinden oluşan 16 takım ve 160 sporcunun katıldığı güzel bir etkinlik oldu. Yunus Emre Spor Komleksimizde bunun final müsabakasını gerçekleştirdik. Basın emekçisi çalışma arkadaşımız merhum İlyas Kader adına bu turnuvayı gerçekleştirdik. Hem basın camiası içerisinde bir kaynaşmaya vesile olmasını hedefledik. Aynı zamanda turnuvaya merhum İlyas Kader adını vererek hatırlamış, yad etmiş olduk. Turnuvaya katılan tüm basın kuruluşlarımıza, sporcularımıza ve gazetecilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi'ye teşekkür ediyorum, bizleri böyle güzel bir ogranizasyona ortak ettiği için." dedi.

Hedefimiz 50 Bin

Yaz Spor Okulları'na değinen Başkan Yılmaz "Yıldırım Belediyesi olarak bir yandan şehrin imarı ile ilgilenirken, diğer yandan şehrin ana unsuru insana dönük çalışmalarımızla ön plana çıkıyoruz. Sadece bu yaz ayında yapacağımız yaz spor okulları ile 50 Bin evladımıza spor yaptırmayı hedefliyoruz. 10'un üzerinde branşta ve yine 15'in üzerinde tesislerimizde bu çalışmaları gerçekleştireceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi