26 bin 417 öğrencinin, 2300’ün üzerinde takımla yer aldığı Nilüfer 17. Uluslararası Spor Şenlikleri’nin başarıyla tamamlanmasında emek verenler düzenlenen iftarda biraraya geldi.

İftara, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey , Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi , Spor Şenlikleri Tertip Kurulu ve Yürütme Kurulu  Üyeleri ile görev alan öğretmenler katıldı. İftarın ardından düzenlenen plaket töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  spor şenliklerinin gerçekleşmesinde emek veren bütün kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.  Başkan Mustafa Bozbey, “ Bu yıl 29 ayrı branşta kendi rekorumuzu kırarak 26 binden fazla  çocuğumuzu şenliklerde sporla buluşturduk. Şimdiden  ‘Önümüzdeki yıl spor şenliklerini nasıl daha da ileriye taşırız’ diye çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki yıldan itibaren şenliklerimizin uluslararası bölümünü farklı bir boyuta, farklı bir içeriğe dönüştüreceğiz. Ayrıca sadece öğrencileri değil, aileleri de sporun içine çekecek, çocukların aileleriyle birlikte spor yapmasını sağlayacak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de Türkiye’de örnek bir etkinlik yapıldığını belirtti. Tüfekçi, “ Öğretmen arkadaşlarımın ve Nilüfer Belediye personelinin özverili çalışmaları ile sorunsuz bir organizasyon gerçekleştirdik.  Çocuklarımıza spor kültürünün aşılanmasında büyük katkısı olan Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nin 18’incisini,  28’incisini yapmak yine sizlerin gayreti ile olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri Tertip Kurulu, Yürütme Kurulu Üyeleri ile Branş  Koordinatörleri ve Branş Yürütme Kurulu Üyelerine plaketleri  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi