Şükraniye Mahalle Muhtarlığı ve Şükraniye Spor Kulübü tarafından düzenlenen futbol okulu sertifika töreninde, sporcu miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Şükraniye Mahalle Muhtarı Ergün Kahraman, Şükraniye Spor Kulübü Başkanı Besim Er ve sporcuların aileleri eşlik etti.

Yıldırım'da sporun ve gençlerin gelişiminde amatör kulüplere büyük görev düştüğünü belirten Başkan Edebali, "Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan spor ile uzak durmalarında amatör kulüplerimize büyük görev düşüyor. Kanayan birçok toplumsal yaranın en iyi ilacının spor olduğunun bilinciyle desteğimizi sürdürüyoruz. Ailelerimiz de bu konuda sorumlu davranarak evlatlarını bir spor branşına yönlendirmeli.

Yerel yönetim olarak amatör spor kulüplerimize malzeme ve tesis desteğinin yanı sıra okullarımıza da Maksibet spor malzemesi sağlıyoruz. Geleceğin inşasında sağlıklı nesiller yetiştirme adına sporu ve sporcuya olan katkılarımız devam edecek" dedi.
 
Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin gerçekleştirdiği ziyaretle kendilerinin onurlandırdığını ifade eden Şükraniye Spor Kulübü Başkanı Besim Er, "Başkanımızın spora verdiği destek göz ardı edilemeyecek kadar büyük. Yıldırım'ın sporda marka şehri olması adına yapılan hizmetler ilçe sakini olarak bizleri de gururlandırıyor. Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederim" diye konuştu. Şükraniye Muhtarı Ergün Kahraman da, "Yarınlarımızı şekillendirecek yavrularımıza göstermiş oldu ilgi ve desteklerinden dolayı Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'yi kutluyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi