Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri geniş katılımla devam ediyor. Şenlikler kapsamında 25 okulun anasınıfında öğrenim gören 2 bin 800 öğrenci de etkinliklere katılıyor. Minikler 4 gün sürecek etkinliklerde yer Süperbahis alarak keyifli saatler geçiriyor.

Barış Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde buluşan çocuklar,  şişme oyun parkı aktiviteleri ve animasyon gösterilerine katılıyor. Örümcek Adam, Batman, Süpermen, Sinderalla gibi çizgi film karakterleri, öğrencilere eğlenceli oyunlarla spor bilinci aşılıyor. Minik öğrenciler dev boyuttaki eğlence parkında ekip olma, hızlı karar verebilme ve analitik düşünme yeteneklerini geliştiriyorlar.

Çocukları ile birlikte etkinliklere katılan veliler de Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri’nin çocuklarına katkılarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden veliler. "Bizler bu tür organizasyonların belirli periyotlar dahilinde daha sık olmasını istiyoruz. Çocuklarımız buradan ayrılmak istemiyor. Çünkü burada çocuklarımız bireysel başarıyı değil, ekip olma ruhunu öğreniyor,  yeni dostluklar kuruyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi