Bursa’ya yatırımlarıyla kente değer katan Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği "Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri", bu kez İznik’te gerçekleştirildi. Programda, "Action Team" gösteri grubunun bisiklet ve paten gösterisi heyecanlı anlara imzasını attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun konser verdiği program, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla hayata geçirilen ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında düzenlendi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinasyonunda organize edilen ‘Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri’, ilçedeki okullardan binlerce öğrenciyi, İznik Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda bir araya getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, konuşmasında, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen spor şöleninin çocukları spora teşvik ettiğini söyledi. Köse, Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri çok önemsediğini ifade ederek, “Gençlerimiz geleceğimizdir ve geleceğimizi çok önemsiyoruz. Okullarımıza spor salonlarından spor malzemelerine kadar her türlü  desteğe devam ediyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımızın daha çok üretken ve sağlıklı yaşam kalitesine ulaşması için çalışıyoruz” diye konuştu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da ilçede güzel bir organizasyon gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Sargın, sporun insan yaşamına sağladığı olumlu katkılardan bahsederek, gençlere spor yapmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise sporun ve sağlıklı yaşamın önemine dikkati çekti. Konuşmaların ardından çocuklar, spor oyunlarında yeteneklerini sergiledi. Yarışmacılara tribünlerdeki arkadaşları da coşkuyla eşlik etti. Neyine Action Team gösteri grubunun bisiklet ve paten gösterisi ise nefesleri kesti. Programın sonunda protokol üyeleri, yarışmaya katılan öğrencilere madalyalarını verdi. Tören, günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
Editör: Haber Merkezi