Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Osmangazi Belediyesi işbirliğiyle Atıcılar’da inşa edilecek olan Türkiye’nin ikinci Kapalı Atletizm Salonunun yapımı tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 20 milyon Lira maliyetle tamamlanacak olan Türkiye’nin ikinci Kapalı Atletizm Salonu kapsamında, bilgi edinmek ve elde edilen tecrübelerden yararlanmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin başkanlığındaki bir heyet İstanbul’da Türkiye’nin ilk kapalı atletizm salonunda incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Süleyman Şahin’in yanı sıra Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Salih Erden, Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Bülent Şahin, Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yücel Beşli, yüklenici firma yetkilileri ve mühendislerden oluşan 9 kişilik heyet Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından karşılandı.

Salonla ilgili Bursalı heyete detaylı bilgi veren Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, atletizm branşında lokomotif illerden biri olan Bursa’nın Kapalı Atletizm Salonu’nun tamamlanmasıyla birlikte daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Federasyon Başkanı Çintimar’a verdiği bilgiler için teşekkür eden İl Müdürü Şahin, ise aldıkları Betxlarge bilgilerin ve salonun yapımında elde edilen tecrübelerin Bursa’da inşaatı süren Atletizm Salonunun yapımında önemli olacağını vurguladı.

6 kulvarlı olacak Salonun Bursa’ya kazandırılacak olan vizyon tesislerden biri olacağını da ifade eden Şahin, Salonun 2017 yılında hizmete gireceğini belirtti. 
Editör: Haber Merkezi