Yıldırım Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği destekle başarı kazanan sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldıkları spor organizasyonlarında başarı elde eden Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuk etti.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen Paralimpik Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda bayanlar 10 metre tabancada dünya ikincisi olan Aysel Özgan, Denizli’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda 2 gümüş 1 altın madalya kazanan judo takımı ile Antalya’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Goalball Erkekler 2. Lig 1. Devreyi namağlup şampiyon tamamlayan futbol takımı ile Almanya’da 10 ülkeden 13 piyanistin katıldığı yarışmada birinci olan Arya Su Gülenç, meclis üyeleri ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından ödüllendirildi.

Madalya kazanan sporcuları ve piyanist Arya Su Gülenç’i tebrik eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Spora ve sporcuya yapılan yatırımlarla şehrimiz sporda marka şehir konumuna yükseliyor. Disiplinli çalışma, azim ve inançla ilçemizi temsil eden sporcularımız, Belediyemizin ve Spor Kulübümüzün gururu oluyor. Türkiye’nin en büyük spor kompleksiyle uluslararası etkinliklerin merkezi olma yolunda ilerleyen şehrimizin sporda lokomotif şehir olmasına katkıda bulunan tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi