Güreşte gençler 96 kg’da, Almanya’da düzenlenen müsabakada Avrupa 2.’si olan Süleyman Erbay, madalya sevincini Gürsu Belediye Başkanı'nı Mustafa Işık’la paylaştı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar bizleri gururlandırmakta. Sporcularımızı tebrik ediyor ve Gürsumuz’un adını böyle başarılarda temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Belediye olarak ilçemizde spor yapma olanaklarını arttırmaya yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Profesyonel sporcularımıza destek olmanın yanında, çocuklarımızın, gençlerimizin başta olmak üzere tüm ilçe halkımızın spor yapabileceği alanlar oluşturuyoruz. Sporcu Fabrikamız yakında hizmete girecek. Mahallelerimizde oluşturduğumuz sahalar ve parklarımızdaki spor alanlarıyla da halkımıza spor yapma olanağı sunuyoruz. Sağlıklı nesiller yetişmesinde sporun önemini bilerek ilçemizdeki spor yapma imkanlarını genişletiyoruz" dedi.

Avrupa’da elde edilen başarının ardından Finlandiya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na, Gürsu’yu temsilen katılacak olan Süleyman Erbay ve kardeşi Ali Osman Erbay’ı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Işık, Avrupa’daki derecesi için Süleyman Erbay’a altın hediye etti.
 

Editör: Haber Merkezi