İnegöl'den programa davet edilen tek kişi olan İbrahim uslu, gecede ünlü simalarla birlikte fotoğraf çektirerek, röportajlar yaptı.

İbrahim Uslu'nun Türk futbolunun duayen isimlerinden Yılmaz Vural'la yaptığı röportajda Kafkasspor'dan bahseden Vural,"İnegöl'ün takımı o kadarını biliyoruz. Şuan da ikinci sıradasınız ve baya bir bütçeyle 3.lig'e çıkmak için mücadele ediyorsunuz. Hedefli olmak önemli tabi ve ciddi bir bütçe 3. ligdeki bir sürü takımın sahip olmadığı bir bütçeye sahip. Umarım, inşallah çıkarlar. İnegöl'de, İnegölspor'a kardeş bir takımda yanında olmuş olur. En azından ortak çalışırlar. 2.lig'de dimi İnegölspor, 3. lig'de olmuş olacaklar orada oynamayan diğer tarafta oynar, aralarında bir oyuncu değiş tokuşu olur.” ifadelerine değindi.  

İbrahim Uslu,Vural'ın ardından  röportaja bir diğer duayen isim Güvenç Kurtar ile devam  etti. Güvenç Kurtar: "Kafkasspor'u takip ediyorum, üst sıralardaydı ama şuan durumu ne bilmiyorum. Başarılar diliyorum hem İnegöl Kafkasspor'a hem de İnegölspor'a. Bütün İnegöllülere buradan  selamlar." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi