Bursa Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Kenti parkı içinde bulunan BURFAŞ sosyal tesislerinde verilen yemekte, Türkiye Masa Tenisi Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Güney, Masa Tenisi Bursa İl Temsilcisi Cemil Ünlü ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fehim Ferik, sporcu ve antrenörlerden kamp hakkında bilgi alırken gelecek spor yaşamlarında başarılar diledi.

Yıldız ve Genç bayanlar kategorisinde Türkiye´nin en iyi 20 masa tenisi sporcusunun katıldığı ve Babür Üstündağ, Halil Adak, Hakan Dinç, Gülin Sualp, Recep Bezenmiş ve Canan Bastık gibi önemli milli takım antrenörleri nezaretinde gerçekleştirilen kampta, sporcular 15-19 Şubat’ta düzenlenecek ‘Yıldızlar Fransa Açık Turnuvası’na hazırlandı.

"Fransa’ya hazırız"

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından yoğun ilgi ve destek gördüklerini belirten Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Babür Üstündağ, 15-19 Şubat’ta düzenlenecek ‘Gençler ve Yıldızlar Fransa Açık Turnuvası’na hazır olduklarını söyledi. Üstündağ, Federasyon Başkanı Kerim Koç ve yönetim kurulu üyelerinin zaman zaman kampı ziyaret etmeleri nedeniyle sporcuların morallerinin yükseldiğini de belirtti.

Bursa´nın bu tür kamplar için ideal bir kent olduğunu da vurgulayan Üstündağ, burada yapılan çalışmaların ardından sezonun ilk uluslararası organizasyonu olan ‘Fransa Açık Turnuvası’nda sporcuların önemli başarılar kazanacağına inandığını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi