Romanya’nın Cluj- Romaca kentinde ise Ümit Milli Takım Judokası ve Gemlik Belediyespor sporcusu Doğa Süren ise – 40 kg Avrupa Üçüncüsü oldu.

Belediyespor’un bu başarısından dolayı antrenör Ahmet Kılınç, İsmail Yıldız ve turnuvalarda başarı kazanan sporcuları tebrik eden Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, “Gençlerimiz ne kadar spor yaparsa, o kadar kötü alışkanlıklardan uzak durur. Gemlik’te çok sayıda keşfedilmeyi bekleyen cevher var. Sadece futbol değil, birçok konuda turnuvalara katılıyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a da teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, turnuvalardan başarı kazanan antrenör ve sporcuları tebrik ederken, önümüzdeki dönemde Gemlik’ten yeni Türkiye şampiyonları yetişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Belediyespor’un başarısının Gemlik’in başarısı olduğunu da vurgulayan Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesinin spora ve sporcuya aralıksız destek vereceğinin de altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi