Sporu daha geniş kitlelere yaymak, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerini sporla buluşturmak hedefiyle birbirinden farklı projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, sporu vatandaşların ayağına götüren etkinliklere imza atmaya devam ediyor. İlki Özlüce’deki BKM önünde yapılan ve 2 gün süren Çocuk Spor Etkinliği’nin ikincisi, Korupark AVM’de başladı. Pazar günü saat 13:00’da start alan etkinlikler, akşam 18:00 saatlerine kadar sürdü.

Korupark AVM’nin giriş katı holüne kurulan satranç, jimnastik, mini golf ve oyun parkurları, çocukların büyük ilgisini çekti. Spor hocalarının desteğiyle golf oynamayı öğrenen minikler, topları platformdaki yuvalarına yerleştirmek için büyük çaba sarf etti. Oyun parkurlarındaki engelleri bazen kendi performanslarıyla bazen de annelerinin desteğiyle aşan minikler, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Yapılan açıklamada, Korupark’ta tek gün olarak planlanan etkinliklerin kışın kapalı mekanlarda periyodik olarak devam edeceği, yaz aylarına doğru ise açık alanlarda miniklerle buluşacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi