Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, şampiyona için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, sporseverleri Bursa’da muhteşem bir organizasyonun beklediğini söyledi.

Türkiye’nin 38 farklı ilinden 150’ye yakın sporcunun ringe çıkacağına değinen Başkan Gözgeç, 25 hakem, çok sayıda antrenör, federasyon görevlisi, idareci ve misafirin de şampiyona kapsamında Bursa’ya geldiğini vurguladı.

Kendi sıkletinde Türkiye’nin en iyi boksörlerinin Bursa’da sahne alacağına dikkati çeken Başkan Gözgeç, şöyle devam etti "Bursa’daki şampiyona öncesinde Çanakkale, Antalya ve Malatya’da grup müsabakaları yapıldı. Gruplarda ilk 4’e giren sporcular Bursa’da ringe çıkmaya hak kazandı. Bursa, 10 farklı sıklette birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak. Sayın Valimiz İzzettin Küçük başta olmak üzere Bursa tüm idari yönetimleriyle şampiyonamıza sahip çıktı.

Bu vesileyle hepsine bir kez daha federasyonumuz ve sporcularımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bursalı kardeşlerimizin spora ve sporcuya olan sevgisini, ilgisini yakinen biliyoruz. Şampiyonada ilk gong yarın saat 16.00’da çalacak. Organizasyonun açılış töreni de ilk seans maçlarının bitiminde yapılacak.  Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek bu önemli organizasyona tüm halkımızı davet ediyoruz."

Bursaspor’'un sporcuları Furkan Ulaş Memiş (60 Kg), Çetin Özdemir (69 Kg) ve Yusuf Açık (+91) dereceye girmek içn mücadele edecekler. 

Editör: Haber Merkezi