Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 21 Yaş Altı Ligi’nde son iki haftaya lider olarak girerek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya geldi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nin tribünlerin üstünün kapanması, koltukların yenilenmesi, duvarların yapılması, bahçe düzenlemesi, tesisat ve tamirat işlerinin yanı sıra ışıklandırma çalışmaları ile modern yapıya kavuşmasını sağlayan Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Bursaspor Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, U21 takımı antrenörü Casino Siteleri Turan Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Altyapı Antrenörleri ve futbolcular katıldı. Bursaspor 21 Yaş Altı takımı futbolcuları ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Edebali, “Takımımızın ortaya koyduğu başarı oldukça önemli. Ülkemizde geleneksellik hakimdir. Maddi anlamda güçlü rakipleri geride bırakıp geleneksel yapıyı bozan takımımız, inanıyorum ki şampiyon olarak bizleri daha da mutlu edecektir” diye konuştu.
 
‘GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ’
Yıldırım Belediyesi olarak ilçede sporun kalkınması adına önemli hizmetleri hayata geçirirken var olan değerleri de muhafaza ederek geliştirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Edebali, “Küresel bir şehir olan Bursa’nın en önemli markalarından biri olan Bursaspor’un her yaş grubunda başarılı olması en büyük arzumuz. Elde edilecek bu başarı hem Bursaspor’un hem de Bursa’daki sporun geleceğine umutla bakma adına çok önemlidir” dedi. Bursa’nın ve özellikle Yıldırım’ın genç potansiyelini ülkenin kalkınmasında doğru yolda kullanmanın sporla gerçekleştirilebileceğini de vurgulayan Başkan Edebali, “Bir toplumu gelecek te var edecek, gelecek hedeflerini yerine getirecek, beşeri sermayesi insan kaynağıdır ve gençliktir. Toplumlar ve devletler gelecek planlarını yaparken genç kuşaklara güvenerek plan yaparlar. Biz de Yıldırım Belediyesi olarak tüm hizmetlerimizde özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi ön planda tutarak hizmetlerimizi yapıyoruz. Bu vesile ile sporda öncü olan kulübümüze desteğimizi sürdürerek Yıldırım’ı ve Bursasporumuzu daha yukarılara taşıyacağız” şeklinde görüşlerini belirtti.

Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ise Yıldırım Belediyesi’nin son yıllarda Vakıfköy’e büyük hizmetleri olduğunu söyleyerek, “Sayın Başkanımız İsmail Hakkı Edebali, altyapı merkezimizi modern yapıya kavuşturdu. Kendisine yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi. Kendisinin de Vakıfköy’den çıktığını belirten Gençlik Geliştirme Program Sorumlumuz Adnan Örnek, Bursa’nın ve Yıldırım’ın en önemli parçalarından Vakıfköy’e katkılarından ve nazik davetinden dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti. U21 Antrenörü Turan Şen ise “Bize bu imkanları sağladığını için Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.  Kendisi bize hep yakın bir insan, Vakıfköy’e yaptıkları Bursasporumuz açısından çok önemli. Her zaman ne istediysek bizi karşılıksız bırakmadı. Bu gençlerin buralara gelebilmesi için elinden gelenin en iyisini yaptı” ifadelerini kullandı.
Program sonunda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursaspor 21 Yaş Altı Futbol Takımı ve teknik heyetine hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Haber Merkezi