BursaKart ve Hes kodu eşleştirmek için son gün 31 Ocak 2021. Vatandaşlar Bursakart ve hes kodunu nasıl eşleştireceklerini internetten arıyorlar. Tüm detayları ile BursaKart ve Hes Kodu nasıl eşleştirilcek ve Hes Kodları BursaKart'a nasıl bağlanıcak haberimizde.

HES kodu Bursakart ile nasıl eşleştirilir

Bursalıların Bursakart'ına HES kodu eşleştirmesi için https://www.burulas.com.tr/bursakart/hes-kodu adresine girdikten sonra, HES kodu eşleştirme bölümündeki istenen bilgileri doldurması gerekiyor.

Hes Kodu BursaKart eşleştirme sayfasında T.C. Kimlik No, Ad ve Soyad, HES Kodu, Bursakart No (Kart numarası, BursaKArt'ınızın arka yüzünde bulunan 14 haneli numaradır) cep telefon numaranız ve mail adresinin yazılmasının ardından onaylanarak gönderdiğiniz zaman, Cep Telefonunuza 6 haneli onay kodu gelecek. Onay kodunu istenilen bölgeye girdiğiniz taktirde "Bursakart'ınıza HES kodu tanımlaması gerçekleştirildi" uyarısı verecektir. gBu uyarıyı görmeniz ile birlikte Bursakart'a HES kodunun tanımlama işlemi tamamlanmış olacak.

Son gün 31 Ocak

BURULAŞ tarafından BursaKart'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bursa'nın toplu taşımasında kullanılan Bursakart'lara HES kodu tanımlamasının 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi