Bursa Uludağ Üniversitesi’nin halı sahasında 16 takımın mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu Üniversiteli Bursasporlular Topluluğu’nu mağlup eden Basketbol Topluluğu olurken, Üniversiteli Bursasporlular Topluluğu ikinciliği elde etti.  Turnuvanın üçüncülüğünü AKUT Arama Kurtarma Topluluğu kazanırken, dördüncü ise İnegöl Amatör Sporlar Topluluğu oldu.

KRAL KAZIM DANIŞ

Turnuvanın gol krallığını Basketbol Topluluğu’ndan Kazım Danış kazandı. Kalesinde en az gol gören oyuncu ise Basketbol Topluluğundan Abdullah Ataseven oldu. En centilmen takım unvanını İnegöl Amatör Sporlar Topluluğu elde ederken, turnuvanın en sempatik oyuncu ise Üniversiteli Bursasporlular Topluluğu’ndan Necati Onur Ersoy seçildi.

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Spor Toplulukları Birlik Başkanı Berfin Gökçe, dereceye giren takımları tebrik ederken, destek ve katkılarından ötürü Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş ve Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan’a teşekkür etti.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Törende birinciye kupa ve madalyalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Nurullah Yıldız verirken, dereceye giren diğer takımlara madalyalarını TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ile Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Aydemir takdim etti.

Editör: Haber Merkezi