Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi işbirliğiyle düzenlenen Bursa Ulu Şehir 10 Yaş Tenis Turnuvası heyecanı sona erdi. Atıcılar Tenis Kortlarında 9 - 10 Nisan tarihlerinde start alan Turnuvanın final karşılaşmaları 16-17 Nisan tarihlerinde yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı İlhan Öztat, Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Göksel Yenigün ve velilerin izlediği Turnuvaya 14 kulüpten 96 sporcu katıldı. Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda Kızlarda Defne Aslanbaş şampiyon olurken; Hande Aslanbaş ikinci, İrem Demir üçüncü, Melda Özel de dördüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise Çağan Aral şampiyonluğu göğüslerken, Can Yoldaş Jokerbet ikinci, Emre Atlamış üçüncü, Ege Özkan da dördüncü oldu. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı İlhan Öztat ve Federasyon İl Temsilcisi Göksel Yenigün, dereceye giren sporculara madalya ve hediye verdi.
Editör: Haber Merkezi