Bursa Büyükşehir Belediyespor finalde bir diğer Fransa temsilcisi CP Lyssois Lille Metropole ile eşleşti. Fethiye Spor Kompleksi'ndeki rövanş mücadelesinde ilk maç Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Melek Hu ile Fransız ekipten Yian Tuan arasında oynandı. Rakibi karşısında 3'üncü set hariç üstün bir oyun sergileyen Melek Hu, karşılaşmayı 3-1 kazanarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Polina Mikhailova ile ALCL TT Grand-Quevilly'den Ono Shiho arasındaki ikinci müsabaka ise çekişmeli geçti. İlk seti 11-5 kaybeden, ikinci seti Artemisbet 11-7, üçüncü seti ise 15-13 kazanan Mikhailova 2-1 öne geçti. Üçüncü set, 11-9 Shiho'nun üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın 5'inci setini 11-8 kazanan Mikhailova, 3-2'lik skorla galibiyete ulaştı ve durumu takımı lehine 2-0 yaptı.

Maçın son seti Bursa temsilcisinden Sibel Remzi ile rakip takımdan Lecorvec Carlotte arasında oynandı. Yaşça kendisinden çok büyük olan rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Sibel Remzi, 11-3, 11-7 ve 11-4'lük setlerle 3-0 galip geldi.
Editör: Haber Merkezi