Şampiyonanın ilk gününde Genç Yetişkin Milli binicimiz Talya Afyoneri, “Wervelwind 4” isimli atıyla GY Speed Class 1. Ferdi Qualifier'da birinci oldu. Yıldız Milli binicimiz Emre Gür, “Casandra” isimli atıyla CH Speed Class 1. Ferdi Qualifier'da birinci oldu. Genç Milli binicilerimiz ise koşulan J Speed Class 1. Ferdi Qualifier yarışmasını Türk Bayrağı ile donattılar. Necmi Eren 'La Toquet' adlı atıyla 2., Ahmet Berk Başeğmez 'Angel Rose' adlı atıyla 3., Buse Büke 'Evita SZ' adlı atıyla 4. ve Tara Subaşı 'Jade de Lizami' adlı atıyla 5. oldu.

Şampiyonanın ikinci gününde ise Mike Florence ekip şefliğinde Genç Yetişkinler 2016 Engel Atlama Balkan üçüncüsü olan Talya Afyoneri, Ece Kitiş, Derin Canözden ve Ayşen Ege Kunt'tan oluşan Genç Yetişkin Milli Takımımızı ve Ustalar 2016 Engel Atlama Balkan üçüncüsü olan Can Ince, Uğur Yılmaz, Sencer Horasan ve Oktay Sezek'ten oluşan Senior Milli Takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bursa'lı sporcular Balkan Şampiyonasına damga vurdu!
Şampiyonanın üçüncü gününde Bursa Atlı Spor Kulübü Sporcusu Taha Yedikardeş, İpek Demirci Emre Gür ve Can Yaran'dan oluşan Yıldız Milli Takımımız şampiyon oldu. Aynı gün koşulan Gençler Milli Takım yarışmasında ise Necmi Eren, Emir Koçak, Tara Subaşı ve Buse Büke'den oluşan Genç Milli Takımımız ikinci oldu. 

Şampiyonanın son gününde ise Amazonlar Ferdi Şampiyonu Senem Kibar ve atı Cathy 34 olurken, Serra Sengel ve atı Speed De La Croix dördüncü oldu. Genç Yetişkinler Ferdi Şampiyonu Talya Afyoneri ve atı Wervelwind 4 oldu. Gençler Ferdi Şampiyonu Emir Koçak ve atı Contero 8 olurken, ikinci Necmi Eren ve atı La Touquet oldu. Yıldızlar Ferdi Balkan üçüncüsü Lyn Nil Özgün ve atı Comtess oldu. Günün son yarışması Ustalar'da ise Oktay Sezek ve SIEC Nectar Des Roches üçüncü olurken, Can İnce SIEC Silverado beşinci oldu.

Editör: Haber Merkezi