Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu GoalBall Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), ligin ilk yarısına performansıyla damga vurdu.

23-27 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen ilk devre maçlarında üstün bir performans sergileyen Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, çıktığı 9 maçın tamamından galibiyetle ayrıldı. BUGES, 9 maçın 6’sını teknik sonuçla kazandı. 9 maçta 100 gol atıp kalesinde 25 gol gören Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk devresini 27 puanla namağlup lider tamamladı. 
BUGES, bu performansıyla, en çok gol atan ve en az gol yiyen takım unvanına da sahip oldu.

BUGES’de Oğuzhan Yılmaz takımın en golcü ismi olurken, savunmanın kilit ismi de Yasim Çimciler oldu. Türkiye’nin en büyük ve en başarılı kulüplerinin başında geldiklerini belirten Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, bu başarıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in büyük desteği olduğunu ifade etti. Genç şöyle konuştu: “Bu yıl, performansımızla rekorlara imza atıyoruz. Bu başarının arkasında Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey’in büyük desteği var. Şahsım ve takımım adına kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarımızı her yıl artırarak sürdüreceğiz. Nilüfer’i ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi