Bursa  Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları organizasyonlarda boy göstermeye devam ediyor. Katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla Bursa'nın yüzünü güldürmeye devam eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, şimdi de 13-18 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda da madalya mücadelesi verecek.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün 45 sporcuyla temsil edileceği organizasyon öncesinde karateciler hazırlıklarını da yoğun tempoda sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Acemler Karate Salonu'nda şampiyonaya hazırlanan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını Kulüp Başkanı Gökhan Dinçer de ziyaret ederek organizasyon öncesinde başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette Büyükşehir Belediyespor Karateden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Vanlıoğlu, Kulüp Müdürü Abdurrahim Demir ve Branşlar Sorumlusu Ömer Hançer de yer aldı.

Başarılı olan sporcuların Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanacağı şampiyona öncesinde karatecilere moral ziyareti gerçekleştiren Başkan Gökhan Dinçer, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş altyapıya büyük önem veriyor. Bizler de yatırımlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Başkanımızın sizlere selamını ve başarı dileklerini iletiyorum. Karate uzun yıllardır kulübümüz bünyesinde var.

Geçmişte dereceler geldi siz de şehri ve kulübümüzü temsil ediyor ve başarılar kazanıyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi