Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla uluslararası spor camiasında tanınırlığını artıran Yıldırım Belediyesi, bu kez de adını olimpiyatlarda duyurmaya hazırlanıyor. Yıldırım Belediyespor’un milli sporcusu Aysel Özgan, 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda başarılı olmak için mücadele verecek.

10 metre havalı tabanca kategorisinde yarışacak Yıldırımlı sporcu Aysel Özgan, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Bedensel Engelliler Atıcılık Turnuvası’nda P2 tabanca kategorisinde Dünya 2’ncisi olarak olimpiyatlara katılmaya hak kazanmıştı.

Olimpiyatlarda mücadele edecek milli sporcuyla gurur duyduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcumuzla ne kadar gurur duysak az. Kariyerinde önemli başarılar bulunan sporcumuz inanıyorum ki 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda da iyi mücadele ederek bizleri bir kez daha mutlu edecektir.Yıldırım’ın adını böylesine önemli bir organizasyonda duyuracak sporcumuz kazanacağı başarı ile Türk bayrağını dalgalandıracaktır.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. 2016 Rio Paralimpik Oyunları, Rio Olimpiyatları’nın ardından 7-18 Eylül tarihlerinde yapılacak.
Editör: Haber Merkezi