Spor şehri Yıldırım, amatör branşlardaki yurt içi başarılarına bir yenisini daha ekleyerek yükselişini sürdürdü. Yıldırım Belediyesporlu Ozan Erez, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Bursa'da düzenlenen 12 Yaş Tenis Turnuvası'nda şampiyon olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Podyum Tenis Kulübü'nde 74 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele eden Ozan Erez, final maçında rakibini 4-0 ve 4-1'lik setlerle mağlup ederek kürsünün zirvesinde yer aldı.

Yıldız tenisçiyi kazandığı başarıdan dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yurt içi ve yurt dışı başarılarımızla Yıldırım'ı sporda 'marka şehir' yapma hedefine uygun adım ilerliyoruz. 250 bini aşkın genç nüfusumuzla ilçemiz yüksek bir potansiyele sahip. Ozan Erez gibi başarılı sporcularımızın elde ettiği başarılar, hem genç nüfusumuzun spora Superbahis olan ilgisini artırıyor hem de spora yaptığımız yatırımların karşılığını alma noktasında bizi mutlu ediyor.

Yıldırım'ın kalkınmasının genç nüfus sayesinde olacağının bilinciyle öncelikli hizmet grubunda yer alan çocuklarımızı spora teşvik etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi