3. Lig 1. Grup'ta play-off grubuna kalamadığı için bitime 2 hafta kala yolların ayrıldığı Yeşil Bursa Teknik direktörü Ahmet Suphi Evke, oyunculara veda Kingbetting etti. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Evke, “Ligde hem yetiştirici hem de yarışmacı olarak yerimizi aldık. Takımımız kadro planlaması konularında başarılı oldu.

18 oyuncu ilk kez profesyonel yaşama imza atarak kadroya rekabet katarken, 3. Lig'de ilk kez yerini aldı. Yeşil Bursa, Türkiye'nin en genç Profesyonel takımı olarak 20 yaş ortalaması ve en düşük bütçeli takımı olarak mücadele etti” diye konuştu.
 
Milli Takıma 3 oyuncu verdik 
3. Lig'de mücadele etmelerine karşın milli takımlara 3 oyuncu göndererek önemli bir misyon üstlendiklerini anlatan Evke, “3. Lig 1. Grup'ta 47 puanla 7. sırada olan takımımız, 12 galibiyet, 11 beraberlik 10 mağlubiyet ile 40 golle en çok gol atan 6.takım, 31 gol yiyerek en az gol yiyen 3 ekip arasına girerken artı 9 averaj ile 6. iyi averaja sahip takım olma özelliğini dün itibariyle yerine getirdi. Bundan sonraki yaşamlarında futbolcularıma başarılar dilerim. Kimseye kırgınlığım yok. Bursaspor'da mevkiler gelip geçicidir. Asıl olan Bursaspor'un başarısıdır. Bursaspor'a hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
Editör: Haber Merkezi