Bayan Masa Tenisi antrenörü Hikmet Hocaoğlu ve sporcular Andreea Filip Georgiana, Ayşen Barış, Buket Gül ve Meltem Balaban Özlüce Tesislerinde başkan Ali Ay ve Yönetici Sezer Sezgin ile bir araya geldi. Üniversite öğrencisi olan bir diğer sporcu Makrobet  Ayşegül Demirtaş’ın yer almadığı ziyarette Ali Ay, Masa Tenisi Antrenörü Hikmet Hocaoğlu ve sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Bu sezon amatör branşlarda elde edilen sonuçlar mutlu olduklarını belirten Ali Ay, "Hepinizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkesse nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Bu  sezon voleybol, basketbol, U21 ve masa tenisi branşlarında şampiyon olduk. Bu sene amatör branşlar bizi kurtardı. Seneye inşallah futbolda da güzel sonuçlar alırız. Gurur verici bir olay. Kızlarımızın hepsi çok genç.  Başarılarınızın devamı diliyorum" dedi.
 
Antrenör Hikmet Hocaoğlu ise "Bizlere her zaman destek oldunuz. Bu başarıyı tek başımıza yapmadık sizlerin desteği ile bu sonuca ulaştık.  Üst üste üç sezon da Süper Lig’e çıkma başarısını gösterdik. Yıldızlarda takım olarak şampiyon takıma mağlup olduk ve 5.sırada tamamladık. Geçtiğimiz hafta yapılan çiftle müsabakasında ise ikincilik elde ettik.

1. Ligde oynadığımız son 25 maçı kaybetmedik. Rumen oyuncumuz Andreea sezon boyunca oynadığı 50 maçı da kazandı. Federasyon kulübümüze 5 adet masa yolluyor. Timsah Arena'da masa tenisi çalışma alanı oluşturmayı planlıyoruz. Altyapılar ve a takımımız çalışmalarını burada sürdürecek” dedi.
Editör: Haber Merkezi