Takımın mücadele gücünün çok yüksek olduğunu belirten Yıldırımspor teknik direktörü Yusuf Tokaç, eksik oyuncuların takıma katıldığında daha iyi sonuçlar alacaklarını ifade etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yusuf Tokaç "Takım ilk önce şöyle söyleyelim mücadele bakımından çok iyi, çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Tecrübeli ağabeyleri var. Sakat, eksik futbolcular da var. Çok güzel bir maç oldu, mücadele üst seviyedeydi. Ellerinden geleni yapmaları beni çok mutlu etti. En azından kişinin kendini bilip de performansını en üst seviyeye çıkarabilmesi en güzel şeylerden biri. Amacımız üstten ayrılmamak, sakatlarımız da iyileştikten sonra başarılı olacağımızı düşünüyorum. Çocuklar hırslı, istekli, arzulu. Tabii ki sahada eksik yönlerimiz var çalışıp giderdikten sonra çok daha iyi yerlere geleceğiz. Bu biraz zaman alacak.

Biz her maçı kötü oynayıp kazanmaktansa bunu istemiyoruz, stres en seviyede olur, bunu en aza indirgemek lazım. Mücadelenin yanında güzel oyun da sergilemek lazım, güzel oyunla beraber 3 puanı almak istiyoruz. Genelde kötü oynayıp kazanmak herkesi yorar, strese sokar. Bunu en aza indirgemek lazım, bunun için de güzel oyunla beraber daha çok çalışıp, güzel sonuçlandırmak lazım. İnşallah başarırız." dedi.

Editör: Haber Merkezi