Bursaspor takım otobüsüne binmeden önce tecrübeli futbolcu Yusuf Erdoğan, Karabükspor maçı ve Mustafa Er hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeşil beyazlı ekibin 32 numaralı oyuncusu Yusuf Erdoğan "Karabükspor saygıyı hakeden bir performans gösteriyorlar son haftalarda. Kaybedecekleri çok şey yok aslında. Biz oraya kazanmak haricinde hiç bir şey için gitmiyoruz, inşallah 3 puanı alıp artık şu deplasmanda kazanamama fobimizide yenmek istiyoruz. İyi hazırlandık ve iyi bir ortam var. İnşallah Karabükten 3 puanla dönüp, ligide artık toplayabildiğimiz kadar puanlar toplayıp güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

'Mustafa Er geldikten sonra ilk 11'de başladın ve gayet iyi oynadın. Kendi performansını ve Mustafa hocayı nasıl değerlendiriyorsun' sorusuna Yusuf Erdoğan "Mustafa hoca bizim önce hocamız, sonra da abimiz gibi bir insan. Hiç bir zaman kardeşler abilerini üzmez, bizde onu mahçup etmek istemiyoruz. Hem kendi, hemde takımın performansını üst seviyeye çıkarıp inşallah güzel bir Bursaspor göstermek istiyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi