Bursaspor Kulübü'nden yayınanan başsağlığı mesajı şu şekilde "1988 - 1989 yılları arasında Teknik Direktörlüğümüzü yapmış Yılmaz Gökdel'in vefat haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

İşte TFF'den yapılan açıklama:

A Milli Takımımızın eski teknik direktörü, eski milli futbolcu, Galatasaray Kulübü'nün eski oyuncusu ve Türk futbolunun değerli ismi Yılmaz Gökdel, 79 yaşında hayatını kaybetti.

1984-1985 yıllarında A Milli Takımı çalıştıran, Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü yapan ve Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde görev alan Yılmaz Gökdel, 5 kez A Milli, 4 kez de Ümit Milli formayı giydi. Uzun yıllar Galatasaray'da futbol oynayan Gökdel, futbolu bıraktıktan sonra çok sayıda kulüpte teknik adamlık yaparak Türk futboluna uzun yıllar hizmet verdi.

Yılmaz Gökdel'in cenazesi, 6 Kasım Çarşamba günü İstanbul Levent Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Eski Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Merhum Yılmaz Gökdel'e Allah'tan rahmet; ailesi, tüm sevenleri, Galatasaray camiası ve futbol ailesine başsağlığı dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Editör: Haber Merkezi